ICO 2014

Distingits senyors,

Recentment s’ha iniciat la convocatòria de la LÍNIA ICO DE COMERÇ INTERIOR per a l’any 2014.

 

El termini per a la presentació de sol · licituds és de dos mesos a comptar des del 14 de maig.

En general, podran acollir-se a aquesta línia de finançament, les entitats locals, les entitats de dret públic i / o empreses públiques dependents d’aquelles, les associacions de petites i mitjanes empreses comercials, les cambres oficials de comerç i les pimes pertanyents al sector comerç.

Els projectes d’inversió s’han de fer en territori nacional i per un valor mínim de 30.000 € i estar en alguna de les següents categories:

 

– Constitució o consolidació de centres comercials oberts i millora de les infraestructures que incideixin favorablement en comerç urbà de proximitat

– Creació de nous mercats municipals minoristes o remodelació dels existents que no impliqui modificació de l’activitat original, modernització dels seus llocs de venda o instal·lació de qualsevol element necessari per a la millora de l’activitat comercial d’aquests.

– Creació i / o condicionament de locals municipals d’usos múltiples per a l’activitat comercial a les zones rurals.

– Condicionament d’espais per a la venda no sedentària i provisió de serveis en els mateixos.

Implantació, innovació i finançament de les pimes del sector comerç, i del sector de prestació de serveis d’atenció a menors, gent gran i dependents, que inclou:

 

a) les despeses i inversions derivades de l’obertura de nous establiments comercials, de l’especialització o la innovació, així com els destinats a la prestació de serveis d’atenció a menors, gent gran i dependents.

 

b) les obres de recondicionament i modernització d’establiments comercials existents.

c) la implantació de sistemes de tecnologies de la informació, comunicacions, seguretat i eficiència energètica.

En aquests últims projectes es podrà incloure el finançament de despeses corrents com ara nòmines, lloguers, pagaments a proveïdors, adquisició de mercaderia o qualsevol altre d’aquesta naturalesa amb un límit del 50% de l’import del finançament sol · licitat, sempre que estigui inexcusablement vinculada al projecte d’inversió.

 

El finançament consisteix en préstecs sobre un màxim del 80% del valor del projecte amb una quantia màxima de 640.000 € per projecte. Els terminis d’amortització seran de 5 i 7 anys, amb possibilitat d’un any de carència i de 10 anys amb possibilitat de dos anys de carència de principal. El tipus d’interès màxim aplicat al client serà fix i s’establirà en funció del termini (entre el 6,725% TAE i 8,145% TAE)

Per ampliar informació sobre alguna / es de les línies pot consultar amb les entitats de crèdit que tenen subscrit conveni de col·laboració amb l’ICO.
Atentament,

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *